Skip to main content

Wie ben ik?

Ik ben Annemieke, 35 jaar en woon samen met Kevin en onze kinderen Zoey en Otis. Regelen, organiseren, social media en mensen verbinden: daar hou ik van. Plezier hebben in datgene wat je doet; dát vind ik belangrijk. Ik hoop uiteindelijk mensen te kunnen inspireren met mijn enthousiasme en positiviteit.

Hoe het begon

In 2012 ben ik afgestudeerd voor de Master Corporate Communication aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie werkte ik bij Univé Hollands Noorden op de verzekeringsadministratie. Vlak voordat ik afstudeerde werd ik gevraagd of ik de Marketing Coördinator een jaar wilde vervangen, een super leerzame functie!

Na wat banen die niet helemaal in mijn carrièreplaatje paste, besloot ik mijzelf in oktober 2013 in te schrijven bij de KvK. Als zelfstandig marketing- en communicatieadviseur laat ik mij inhuren door diverse MKB’ers. Bedrijven die een stukje kennis missen of hulp kunnen gebruiken bij hun marketing kunnen mij inhuren

Wat ik doe

Ik houd mij bezig met alle zaken op het gebied van marketing & communicatie. Kijkend naar de behoefte van een organisatie stel ik een marketingplan op. De uitvoering van dit plan draag ik over aan iemand in de organisatie of pak ik op samen met mijn partners. Ik fungeer als vraagbaak en sparringpartner. Na verloop van tijd zal ik analyseren of het gewenste effect behaald is. Naast MKB’ers help ik zelfstandigen met het opstellen van een marketingplan en -planning. En in mijn eigen workshopruimte geef ik graag workshops over social media en andere marketinggerelateerde onderwerpen!

Alles met het uiteindelijke doel om de (online) naamsbekendheid te vergroten!

Ik heb een aantal vaste opdrachtgevers die ik met regelmaat ondersteun en doe daarnaast verschillende kortlopende projecten. Deze afwisseling maakt dat geen dag hetzelfde is. Sinds april 2014 ben ik actief betrokken als PR-vrijwilliger bij de Westfriese Uitdaging en ik ben lid van verschillende ondernemersclubs. 

Kan ik jou ergens mee helpen? Ik maak graag kennis!