Skip to main content

Wat anderen over mij zeggen:

Bianca Sluijs, OERsterk coach

Gisteren een heel inspirerend gesprek gehad met Annemieke. Ik word heel blij van dit soort samenwerkingen ūü§©

Wat een positieve energie draagt zij uit. Samen hebben we gekeken naar de route die ik tot nu toe heb gekozen, voor mezelf en voor Be in Charge. En vooral, welke route kies ik verder? Op marketingvlak besefte ik me dat ik nog het een en ander te ontwikkelen heb, daar heb ik Annemieke voor ingeschakeld.

Deze afspraak kwam als geroepen…¬†Waar ik afgelopen maandag nog een GO had gekregen voor, eindelijk weer, de organisatie van een gaaf evenement. Werd woensdag mijn vreugdedans bruut verstoord door de mededeling dat deze klant het toch wil annuleren, vanwege de stijgende C*** cijfers ūüė°

Uiteraard begrijp ik het helemaal, maar het gevoel bekroop me ‘wanneer is het nou eens klaar?!’¬†Wanneer kan ik nu echt gaan bouwen aan mijn bedrijf, laten zien wat Be in Charge te bieden heeft, waar ik zo in geloof?!¬†Aan dit laatste ging ik bijna twijfelen…

Maar na vandaag is het weer duidelijk, ik blijf op mijn route, want dit is de juiste! En misschien moet ik soms een zijstap nemen om in te spelen op de omstandigheden momenteel, dat is niet erg!

Kevin Loomans, Mede-eigenaar European Building Supply:

Sinds onze samenwerking kan ik de aanvragen bijna niet meer aan.¬†Dat is serieus ūüėĀ.¬†Complimenten!

Patrick de Haan, Eigenaar soci.bike bakfiets:

“Ik zie een hoop berichten van soci.bike voorbijkomen in mijn LinkedIn tijdlijn. En die zien er allemaal strak, informatief en wervend uit. Complimenten! En ook voor de nieuwe, onderscheidende, chique kleuren, erg mooi!”
Kreeg ik via de app van een relatie van me, mooi compliment voor je!

Marcel Fictoor, Teammanager Commercie Univé Hollands Noorden:

Annemieke werd ingehuurd door Univé Hollands Noorden om ons te begeleiden bij onze marketing- en sponsoractiviteiten. Ik heb haar leren kennen als iemand die veel verstand van zaken heeft. Zij heeft zich positief ingezet om Univé op de kaart te zetten in West-Friesland. Hierbij heeft zij haar grote netwerk in de regio gebruikt. We hebben samen veel klantbijeenkomsten georganiseerd. Annemieke werkt hard, is altijd bereikbaar en komt afspraken na.

Renate van der Laan, Zelfstandig Ondernemer:

Al vanaf de start van de Westfriese Uitdaging, nu zo’n 4 jaar geleden, verzorgt Annemieke belangeloos onze Social Media en is zij zeer actief lid van onze matchgroep en pr-commissie. Haar enthousiasme blijft onverminderd en zij is zeer kundig en gedreven.

Denise Coobs, Interieur Lifestyle & Wijn:

Ik heb Annemieke ingehuurd om de social media en nieuwsbrieven voor mijn bedrijf te verzorgen omdat het mij aan tijd en, door de drukte, ook aan inspiratie ontbrak. Ik ken Annemieke al enige tijd en lees haar blogs altijd met veel plezier omdat ze op een leuke informele manier geschreven zijn, iets wat ook bij mij en mijn bedrijf past. De keus om Annemieke in te huren was daarom ook snel gemaakt.

Annemieke verraste mij met leuke input voor de nieuwsbrief/social media en schreef over onderwerpen waar mijn doelgroep interesse in heeft. Ook bedacht Annemieke leuke acties om meer volgers te genereren. De nieuwsbrieven werden altijd op het juiste moment verstuurd, en dit gaf mij een beetje rust in de hectiek van de kerstdrukte. Uiteraard ging alles in overleg met mij en pakte ze mijn idee√ęn goed op zodat hetgeen gepost werd voor mij (en de lezers, mijn klanten) voelde alsof ik het zelf had geschreven.

Ik heb de samenwerking met Annemieke als zeer prettig ervaren en adviseer iedereen die ondersteuning in de uitvoering van zijn/haar marketing-en communicatieplannen nodig heeft om Annemieke in te schakelen.

Rik Leijen, Manager Beheersing en Ondersteuning Bedrijfsvoering Univé Hollands Noorden:

Annemieke is een zeer sociaal persoon, gemakkelijk in de omgang en daardoor een fijn persoon om mee samen te werken. Zij heeft een langere periode voor ons gewerkt in diverse functies, van administratief tot zelfstandig marketingcoördinator, en heeft alle werkzaamheden naar veel tevredenheid opgepakt. Op het gebied van marketing heeft zij zich beziggehouden met praktische marketing zaken als plaatsen advertenties, organiseren van marketingactiviteiten bij evenementen, en het schrijven van een plan voor het gecombineerd toepassen van marketingmiddelen, zoals advertenties/bannering, website, sociale media en evenementen. Helaas was haar dienstverband tijdelijk en hebben we voor nu afscheid moeten nemen van Annemieke. Hopelijk zien we haar later weer terug, maar wensen haar ook elders een prettige werkomgeving toe. Aan Annemieke zal het niet liggen.

Helma Loomans, Mede-eigenaar Consumatics – Neuromarketing:

Annemieke is een enthousiaste en harde werker. Ze is een bouwer voor je team! Ze denkt in oplossingen en staat open voor veranderingen, wat ook niet onbelangrijk is in een steeds sneller veranderende omgeving. Ik zou haar absoluut aanbevelen en zie haar in verschillende branches werkzaam zijn. Een jonge, positieve meid die je goed in je bedrijf kan gebruiken.

Ellen Schipper, Communicatieadviseur bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier:

Ik kijk terug op een succesvolle samenwerking met Annemieke. Wij vulden elkaar aan, persoonlijk, maar ook werk technisch. Zowel op strategisch als operationeel niveau is Annemieke als marketing- en communicatie expert heel sterk. Zij volgt de nieuwe ontwikkelingen op de voet en maakt zich alle marketingtools snel eigen. Moeiteloos vertaalt Annemieke de wensen van de klant naar concrete oplossingen. Zij werkt in dit traject niet voor een klant, maar mét een klant. Marketingkennis, fijne collega, eerlijk en loyaal, zijn de kernwoorden die passen bij samenwerken met Annemieke.

Lilian van der Vliet, Programmamanager Permanent Actueel, Next Academy en Compliance opleidingsaanbod voor financieel dienstverleners:

Annemieke heeft zich in 5 maanden tijd ontwikkeld tot een volwaardige collega op de Uitgeverij. Zij is betrouwbaar, resultaatgericht, dienstverlenend en sociaal. Omdat ze gedreven is in haar werk en elke keer weer een stap verder gaat, is zij een bijzonder prettige collega om mee samen te werken!

Rian Maas, Redacteur bij NIBE-SVV/NCOI:

Annemieke is een betrouwbare collega gebleken, die heel snel en accuraat werkte en op wie ik altijd een beroep kon doen.

Sandra Korthoff, Freelance (web)redacteur:

Tijdens je stageperiode heb ik je gezien als collega. Je draaide volwaardig mee! Je was de eerste stagiaire waar ik een volledig product (een tijdschrift) aan heb overgedragen en dat heb je prima opgepakt! Je hebt er een mooi tijdschrift van gemaakt.