Hoera! 3 jaar zzp-er!

Vandaag ben ik 3 jaar ingeschreven bij de KvK / zelfstandig ondernemer / (z)zp-er / voor mezelf. Een vorm van werken waar je echt in moet groeien en waarvan ik nu wel kan zeggen dat ik redelijk mijn draai gevonden heb. Het blijft spannend, afwisselend en uitdagend, en dat maakt het ook zo leuk!
 
Terugkijkend op het afgelopen jaar heb ik erg leuke opdrachten gedaan, evenementen bezocht en georganiseerd en mensen leren kennen. En hier ga ik aankomend jaar lekker mee door :)

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Neem gerust contact op!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.