Maak dat LinkedIn-account nou aan!

Vorige maand schreef ik voor Campex een blog over het vergroten van je naamsbekendheid met LinkedIn. Ook deze week heb ik weer een aantal mensen ontmoet die aangaven geen LinkedIn-account te hebben. Zelfs twee ondernemers met een aardig groot bedrijf en personeel in dienst! Het welbekende excuus: geen tijd voor. Ik heb iedereen er weer van proberen te overtuigen dat het niet veel tijd kost om met LinkedIn veel te bereiken. Ik hoop van harte dat ze mijn advies opvolgen en/of mijn hulp inschakelen ;)!

Lees meer in mijn blog over de toegevoegde waarde van LinkedIn.

Oja, en ook jou help ik natuurlijk graag met een algemene uitleg van het nut LinkedIn en/of met advies en hulp bij het invullen van een persoonlijk- of bedrijfsprofiel!

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.