Een nieuwe uitdaging

Gisteren heb ik mij aangesloten bij de Westfriese Uitdaging (WFU). Ik was al langere tijd op zoek naar zoiets om me bij aan te sluiten en had al een aantal keer wat langs zien komen van de WFU. Maar vorige week zag ik een filmpje waarin Sandra Smit (een van de initiatiefneemsters en manager bij WFU) vertelde dat ze nog op zoek was naar vrouwelijke ‘jonge honden’. Ik voelde mij daardoor meteen aangesproken en had haar een berichtje gestuurd dat ik wel wat meer wilde weten. Na een heel gezellig en positief gesprek heb ik mij direct aangesloten!

De WFU is een bedrijvennetwerk dat bedrijven uitdaagt Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen om daarmee stichtingen en verenigingen in Westfriesland te ondersteunen. De WFU bemiddelt in vraag en aanbod van materialen, middelen en menskracht. Ondernemingen worden gestimuleerd om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in Westfriesland te verbeteren. Mooi toch?

Als jonge hond maak ik deel uit van de Matchgroep. De Matchgroep bestaat uit een aantal oude rotten en jonge honden uit het bedrijfsleven. De oude rotten zijn directeuren en seniormedewerkers met veel ervaring en een groot netwerk en de jonge honden zijn zelfstandig ondernemers, jonge directieleden en medewerkers. Tijdens Matchgroepoverleggen worden aanvragen van stichtingen, verenigingen en buurtgroepen besproken. Na acceptatie gaan één jonge hond en één oude rot aan de slag om een antwoord te vinden op de vraag. Als dit gelukt is noemen we dit een gerealiseerde match. De Matchgroep bespreekt vier keer per jaar de nieuw binnen gekomen aanvragen en ontwikkelingen.

Ik vind het echt superleuk om deel uit te maken van dit initiatief en ben er van overtuigd dat de Uitdaging een succes wordt. Er is behoefte en er is een club enthousiastelingen, dus dat moet goed komen. Zelf hoop ik natuurlijk ook veel leuke mensen en bedrijven te leren kennen! Wordt vervolgd!

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.