Wat ben ik toch zelfstandig

Mijn eerste twee weken als zelfstandig ondernemer zitten er al weer bijna op! Tot nu toe ben ik nog steeds positief en enthousiast! De afgelopen twee weken was een echte opstartfase die bestond uit veel praten, lezen, onderzoeken en nadenken. Maar ik ben ook al met concrete dingen voor Campex bezig geweest, zoals het schrijven van een eerste blog op de Campex-website, de website verbeteren, het laten maken van foto’s van de Campex-medewerkers (zie de Campex-website over ons), Twitteren, LinkedInnen, netwerken, etc.

Maar het zelfstandig ondernemer zijn is wel wennen hoor! Aan de ene kant is het heel relaxed; niemand verplicht je wat, je hebt geen vaste werktijden, je mag alles zelf bepalen, heel vrij dus! Maar aan de andere kant; je moet wel veel investeren om aan de bak te komen, het komt niet aanwaaien! Je moet dus een goed verhaal hebben, laten zien wat je kan en waarom ze jou moeten hebben. Het vergt wel wat van je, je moet het zelf doen!

Ik ben overigens heel blij dat ik bij het Campex-team mag horen. Ik voel me hierdoor helemaal niet alleen! We helpen elkaar en als zelfstandig ondernemers vormen we toch een team dat elkaar aanvult. Het voelt voor mij als een soort vangnet en ik leer ook nog eens superveel van de rest!

Maandag start ik met mijn eerste opdracht bij een organisatie die nu nog geen marketing- en communicatieafdeling heeft. Spannend!

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.