10-jarig jubileum!

10 jaar geleden

Vers afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en amper banen te vinden. Bijna een jaar had ik geproefd aan het uitoefenen van het marketingvak bij Univé en dat was toch wel waar mijn hart lag. Dus toen Nicolette Raap mij vroeg of ik de marketing bij een van haar opdrachtgevers kon oppakken, zegde ik mijn niet-marketingbaan op en schreef mij in bij de KvK. Als het niets werd, kon ik toch altijd gewoon weer een baan in loondienst zoeken?!

10 hele jaren

Snel had ik door dat netwerken de key was. Ik bezocht veel ondernemersnetwerken en werd lid van de matchgroep van de Westfriese Uitdaging. Er kwamen allemaal leuke en interessante mensen op mijn pad waar ik veel van leerde. Ook gingen er dingen mis; slechte afspraken, andere verwachtingen. Ook daar leerde ik veel van. Al met al ben ik megatrots op het feit dat ik altijd genoeg werk heb en bijna geen acquisitie heb hoeven doen.

Al 10 jaar taart

Wie mij volgt, weet dat ik elk jaar even stil sta bij mijn bedrijfsverjaardag. Eigenlijk vooral omdat ik dan een goede reden heb om taart te eten ;-). Vorig jaar schreef ik bij mijn post dat ik dit jaar een feest zou vieren. Ik zag het toen al voor me: partytenten met lampjes, een bar en lekkere hapjes. En vrijdag 15 september vond dit feestje gewoon plaats! Met opdrachtgevers, collega’s, sparringpartners, vrienden en familie. Wat was het een mooie dag! Ik heb echt ontzettend genoten en wil iedereen die erbij was ontzettend bedanken voor de gezelligheid!

Op naar de volgende 10 jaar!

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.