Van workshop naar promotieplan

Maandag 3 april was de opening van het toeristisch seizoen van Medemblik bij Camping Dijk en Meer en ik mocht een inspiratiebom over social media geven. Best een uitdaging om iets waar ik uren over kan praten in een half uur te stoppen!

Ik vertelde over ontwikkelingen (AVG, ChatGPT, TikTok, BeReal), trends en gaf wat inspiratie en tips (gebruik tools, maak een planning). Daarna kregen we een rondleiding over de camping, werd het nieuwe magazine uitgereikt en proostten we op een mooi nieuw seizoen.

Een paar dagen later werd ik gebeld door Jachthaven Andijk. In mijn presentatie had ik namelijk opgenoemd dat ik in het verleden voor ze had gewerkt en ik had mijn presentatie afgesloten met de opmerking dat ik altijd in te huren ben voor nieuwe marketingwerkzaamheden. Jachthaven Andijk organiseert zondag 28 mei een onwijs leuk evenement voor jong en oud, Muziek aan het Water, en kon wel wat hulp gebruiken bij de promotie. Met het promotieplan en de planning die ik voor ze heb gemaakt, kunnen ze nu lekker herrie gaan maken!

Kijk voor meer informatie over dit event op de website van Jachthaven Andijk.

 

 

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.