Weer aan de slag!

Op 3 februari is onze zoon Otis geboren. Het is een vrolijk en tevreden kindje, wat niet verwonderlijk is, want hij krijgt de hele dag kusjes van zijn trotse, grote zus <3. Ik heb genoten van mijn verlof, waarin ik rustig kon herstellen en mijn baby kon leren kennen. Nu mag hij gezellig met zijn zus mee en ga ik weer lekker aan de slag!

Net als voor mijn verlof ben ik vier dagen in de week beschikbaar voor mijn klanten. Woensdag is mijn nieuwe vrije dag. Ik kijk er naar uit om weer aan de slag te gaan met uitdagende marketingopdrachten, weer aan mijn zelfontwikkeling te werken en te netwerken. Ook heb ik zin om workshops te gaan geven in mijn kantoor en zijn de flexwerkplekken weer beschikbaar.

Wil je kennis maken of bijkletsen? Neem contact met me op!

 

 

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.