Mijn bronzen jubileum

Acht jaar ondernemerschap. Ik voel me al bijna een doorgewinterde ervaringsdeskundige ;-). Toch kom ik nog regelmatig in situaties waar ik niet meteen antwoord op heb. Dan ben ik weer te overenthousiast, wil niemand teleurstellen en alles meteen doen. Of ik zit in dubio hoe ik ergens mee om moet gaan. Gelukkig heb ik fijne mensen om me heen waar ik altijd terecht kan voor advies. Met hun verschillende antwoorden vorm ik mijn eigen weg en komt het meestal wel goed. Zo blijf ik lekker leren en ontwikkelen.

Heel blij word ik van het feit dat we weer wat meer mogen. Wie me kent weet dat ik van veel praten houd, en m’n ei kon ik online niet echt kwijt. Non-verbale communicatie, energie... Jup, dat soort termen zijn belangrijker voor me dan ik wist. De eerste (ondernemers)bijeenkomsten zitten er dus weer op en er staan er genoeg op stapel. Alleen… eind van het jaar zal ik niet overal meer bij aanwezig zijn, want dan ga ik met zwangerschapsverlof!

Op mijn oproep voor vervanging voor mijn verlof heb ik onwijs leuke reacties gekregen. Al heel snel na mijn oproep heb ik met iemand gesproken, waarbij de klik zo goed is, dat zij mijn vervanger wordt. Met veel interim-zwangerschapsverlof-ervaring op marketinggebied, geef ik mijn klanten met een gerust hart uit handen. Daarnaast heb ik nog een aantal gesprekken gepland staan met leuke mensen die mij hopelijk na mijn verlof kunnen ondersteunen. Want; er is zoveel leuk werk en eigenlijk altijd tijd te kort. En daarnaast – zoals ik hier al schreef – wil ik meer strategisch en minder uitvoerend wil gaan werken. Met een fantastisch team om mij heen, wordt dit werkelijkheid!

Op een andere oproep, die ik eerder dit jaar deed, kreeg ik ook heel veel reacties. Dit ging over mijn nieuwe huisstijl. Robin zag mijn oproep, belde mij op en pitchte zo’n goed verhaal dat ik niet anders kon dan voor hem kiezen (gratis tip voor als je een opdracht graag wilt). Heel blij ben ik met mijn nieuwe logo, kleuren, lettertypes en visitekaartjes.

De komende tijd zal in het teken staan van overdracht, vooruit plannen, afronden en er even tussenuit zijn (eind december pas, hoor). En daarna weer verder met het bouwen aan mijn bedrijf!

 

 

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.