Gezocht: vormgever

Update: Inmiddels heb ik meer dan genoeg reacties ontvangen :)

-------------------------------------------------------------------------------------

Met mijn creatieve skills maak ik eens even een nieuw visitekaartje voor mezelf, dacht ik. Maar ik loop helemaal vast, vind te veel dingen mooi en m’n logo is een beetje… mwah! En toen dacht ik: ik heb eigenlijk wel zin dat iemand hier met mij mee aan de slag gaat! 

Dus ik ben op zoek naar een grafisch vormgever die:

  • Een leuke sessie voor mij kan organiseren waarin we samen op zoek gaan naar mijn stijl
  • Met mij mee wil denken over mijn bedrijf (ook over kernwaarden, hoe presenteer je je, enzo)
  • Diverse middelen wil ontwikkelen: logo, visitekaartje, briefpapier, flyer, etc.

Heb jij zin en tijd? Dan hoor ik graag van je! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarom ik jou moet hebben, wat je te bieden hebt en wat de investering daarvoor is :). 

 

 

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.