Een nieuwe koers

Lang geleden won ik eens een webwinkel. Na een héle korte overweging om sieraden te gaan verkopen, besloot ik mijn marketingdiensten in de webwinkel te gaan verkopen. Dat paste toch iets beter bij wat ik doe. Nooit heeft iemand iets in het winkelmandje gegooid en afgerekend, maar Annemieke’s Marketing Webwinkel werd wel erg goed gevonden en bood aanleiding tot contact. Een goede marketingtool dus!

En nu dacht ik dus dat ik mijn Marketing Webwinkel even met stille trom kon laten vertrekken, maar binnen een week kreeg ik al de opmerking dat mijn website er opeens heel anders uit ziet. En dat klopt, want ik heb de webwinkel gesloten en de URL doorgelinkt naar deze website. Ik zal uitleggen waarom ik daarvoor gekozen heb.

Sinds een half jaar spreek ik twee keer per maand af met drie fantastische onderneemsters om onze bedrijven te laten groeien. We hebben een driejaren visie gemaakt die we gaan bereiken middels twaalfweken doelen. In mijn driejaren visie staat onder andere dat ik meer strategisch en minder uitvoerend wil gaan werken. In mijn webwinkel bood ik hele uitvoerende diensten aan, dus als ik iets wou veranderen moesten die er als eerste af. Er bleef toen weinig invulling van de webwinkel over én ik heb ook deze site. De keuze om de webwinkel helemaal te sluiten was dus makkelijk gemaakt.

Dat twaalfweken doel kan ik afvinken! En als je wil weten wat ik wél doe, moet je hierboven even op ‘wat doe ik?' klikken :-)

 

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.