Practice what you preach

In mijn workshops en adviesgesprekken vertel ik vaak over het krijgen van structuur in je social media door het maken van een planning. Bijvoorbeeld door met jezelf af te spreken dat je elke eerste maandag van de maand een blog publiceert en elke derde donderdag een vlog. En tussendoor op vaste dagen iets post op social media. Plaats dit in je agenda en hou je er aan, zo word je structureel meer zichtbaar!

Maar net zoals het bij de loodgieter lekt, houd ik mezelf ook niet aan deze briljante tip. Tot nu.

Tijdens de vorige bijeenkomst van ondernemersclub NIVO werden we namelijk gevraagd iets mee te nemen voor in de goodiebag. Ik kon er helaas niet bij zijn, maar had mijn goodie al wel klaar. Gelukkig was Francisca (van Horizon Paardencoaching) zo lief om het voor me mee te nemen en in de goodiebags te stoppen. 

Mijn goodie was deze inspiratiekalender voor februari:

Maar nu moet ik er natuurlijk wel zelf mee aan de slag laughing! Doe je ook mee?

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.