Hoera! 6 jaar ondernemerschap!

Vandaag ben ik 6 jaar zelfstandig ondernemer. Op mijn jubileumdag kijk ik altijd even terug en verwonder ik me (ieder jaar) over hoe snel de tijd gaat. Inmiddels is het zelfstandig ondernemerschap een way of life geworden.

Het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd. Ik heb mooie opdrachten voor bestaande en nieuwe klanten gedaan, 3x een succesvol ochtendje content inspiratie georganiseerd (en 1 november staat er nog één op de planning!), werkplekken verhuurd in mijn kantoor (zo leuk!) en het mooiste privé was natuurlijk de geboorte van Zoey. Een kleine kanttekening daarbij is dat ik met een aantal opdrachten gestopt ben. Toen ik na mijn verlof weer startte kon ik daardoor rustig aan beginnen. Dit was dubbel, want het liefste heb ik het lekker druk. Inmiddels zit ik weer op het niveau voor mijn zwangerschap, dus daar ben ik erg trots op!

Op naar de 7 jaar!

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.