Back to work!

Voor ons kon 2019 niet mooier starten: op 2 januari is onze dochter Zoey geboren! Een prachtig en tevreden kindje.

Zoals ik in mijn eerdere blog schreef, heb ik er heel bewust voor gekozen om een aantal weken vrij te zijn. Even in alle rust herstellen, wennen aan het moederschap en alle aandacht voor mijn baby. Ik ben heel blij dat ik mijzelf deze tijd heb gegund! Maar nu begint het weer te kriebelen en ga ik lekker weer aan de slag.

Hoe ga ik dat doen?

‘Handig, kantoor aan huis met een baby!’, heb ik een aantal keer gehoord. Dat zal soms wel handig zijn, maar ik zit bij een aantal opdrachtgevers op kantoor, heb veel afspraken en ik vind het ook niet heel professioneel overkomen als Zoey net huilt als ik aan de telefoon of in een Skypegesprek ben ;-). Daarom gaat ze twee dagen naar een gastouder en een dag naar mijn moeder. Zelf ben ik maandags thuis en Kevin op vrijdag (hij neemt ouderschapsverlof op). Een goede verdeling wat ons betreft!

Samenwerken of werkplek nodig?

Vanaf nu ga ik dus weer lekker aan het werk voor mijn opdrachtgevers en ben ik weer aanwezig bij interessante ondernemersbijeenkomsten. Daarnaast sta ik open voor nieuwe uitdagingen, heb ik zin in leuke (nieuwe) samenwerkingen en om workshops te gaan geven (verzoekjes zijn welkom). Ook wil ik weer volop gebruik maken van mijn kantoor.

  • Dus zoek je een workshopruimte, flexplek of werkplek? Kom eens langs op de Veilingweg 3c in Bovenkarspel!
  • Of wil je werk aan mij uitbesteden of samenwerken? Laten we een koppie doen!

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.