Olé! 4 jaar zzp!

Drie jaar duurt het ongeveer, voor je een beetje gewend en bekend bent als zelfstandige, werd mij vaak verteld. Dat kan ik inmiddels beamen. Vandaag ben ik vier jaar zelfstandig ondernemer en terugkijkend op het afgelopen jaar, was het in meerdere opzichten een erg goed jaar. Alle opdrachten die ik gedaan heb zijn via mijn netwerk, via-via of via internet binnengekomen. Ik heb al een hele tijd geen acquisitie hoeven doen, en dat bevalt me prima! Verder ben ik er weer meer achter gekomen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind, heb ik ook afgelopen jaar een groot aantal nieuwe, leuke mensen leren kennen en heb ik een enorme promotie qua werkplek gemaakt :). Lekker werken voor mooie bedrijven, met leuke mensen en zelf mijn tijd indelen. Ik kan me niet anders meer voorstellen!

Zelfstandig marketing- en communicatieadviseur - vergroot (online) zichtbaarheid van MKB'ers en zzp'ers. Meer weten? Ik maak graag kennis met je!

Annemieke Hageman
Hageman Marketing & Communicatie

Veilingweg 3c
1611 BN Bovenkarspel

06-46456622
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.